onsdag 11 februari 2009

Och dom som sa att allt var stängt...

Ja då var jag tillbaka efter några dagars arbete i tyska Braunschweig. Mycket arbete från fredag kväll till lördag kväll och vi tänkte att vi skulle kunna boka om våra ombokningsbara flygbiljetter till söndagen. Men nix, det gick inte då detta flygbolag som vi var bokade med endast flög på vardagar.... OK vad ska vi hitta på då under söndagen????? Ja det var just det. Hela tyskland är stängt.... inget är öppet. Tanken att åka till Berlin slog oss men över 1000:- t/r och ändå inget öppet. 
Inte ens slappa i sängen och titta på TV var någon bra idé då detta land endast kör dubbade program... Usch! Det slutade med att vi tog sovmorgon och åt en sen och lång frukost. Efter det gick vi ut på stan och tittade. Vi hittade en gammal kyrka som vi tittade in i och bredvid fanns faktiskt ett litet museé öppet. Det handlade om Braunschweigs historia och endast på tyska....jag kanske inte är världsbäst på det språket men det var iaf. varmt där inne.
Efter ytterligare en promenad hittade vi ett bageri som även serverade kaffe. Lyckan var jord. Lite mer jobb (ca 30 minuter) tillbaka till hotell Mövenpick och satte oss i baren. Till restaurangen för en avslutande middag och sedan till sängs för att på morgonen bli upphämtade och körda till flyget.

Så underbart att få komma hem!

Inga kommentarer: